Proljetna akcija, Oukitel pametni telefoni na rasprodaji

Uskrs, početak proljeća, još razloga za akcijske cijene na webshopovima diljem svijeta.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 25.03.2016. / 09:29

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Većinom ako kupujemo, kupujemo po akcijskim cijenama jer možemo uštedjeti i po nekoliko stotina kuna na kupovini novog mobitela. Kinezi su već odavno postali itekako hvalevrijedni proizvođači mobilnih uređaja, pa tako niti Oukitel nije ništa drugačiji.

Ovaj puta, najprodavaniji modeli iz Oukitelove serije našli su se na akciji pa tako možete nabaviti uređaje od svega 45 dolara pa sve do 160 dolara, od kojih je samo C2, odnosno najjeftiniji uređaj dostupan po cijeni od 45 dolara za prvih 20 komada, što ćete vjerojatno vrlo teško uspjeti. No, u ponudi su i drugi mobiteli, boljih karakteristika i cijene veće za tek 100-injak kuna.

Njihov K4000 već smo imali na testu i možemo reći da se radi o izuzetno dobrom telefonu kojeg bi svakom preporučili a koji se sada može naći po cijeni od svega 94 dolara, sniženo s 120 dolara.

Tu su i K4000 PRO koji ima nešto jaču bateriju, te ako već govorimo o bateriji tu je i K6000 i K10000 koji stoji 117 odnosno 160 dolara.

Malo je reći da su ovo itekako povoljne cijene za mobitele ovakvih karakteristika, stoga, ako imate prilike, svakako preporučujemo da obnovite svoj pametni telefon na ovoj akciji.

Više možete pronaći na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti