Promotivne akcije uz Olimpijske igre

Ovih dana, cijeli sportski svijet preselio s u Rio, gdje se održavaju 31. Olimpijske igre, a mali ekrani ispunjeni su raznim sportskim događanjima.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 11.08.2016. / 19:02

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Prema svemu sudeći, ove Olimpijske igre nose i nove rekorde, a isto tako pratiti ih možete putem TV-a, tableta, laptopa, smartphonea i ostalih gadgeta. Kako je ovih dana sve u bojama Rio-a, tako su i webshopovi osvanuli s raznim akcijama povodom 31. Olimpijskih igara.

Everbuying ima cijeli niz proizvoda koji se nalaze na akcijama, te neke izdvojene posebne akcije poput Oukitela K6000 Pro koji je snižen s 193 dolara na 134 dolara. Osim toga, standardno već možete pronaći tablete, pametne satove i narukvice, laptope, tv boxove, dronove, kućne gadgete, projektore, dodatke za laptop i računala općenito, naočale za virtualnu stvarnost, slušalice, joysticke, kamere, pa čak i neke stvari za sport poput naočala ili Yoga spužva.

Cijeli popis možete pronaći na ovom linku, pa ukoliko vam zatreba nešto od navedenoga, imate priliku kupiti nešto debelo ispod standardne cijene.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti