PS4 Remote Play dostupan za Xperia Z3 seriju, uskoro i za Z2

Od sada vlasnici Xperia smartphonea i tableta iz Z3 serije mogu preuzeti aplikaciju PS4 Remote Play kako bi mogli igrati svoje omiljene Playstation 4 igre na svojim malim ekranima.

Dino Musliu Dino Musliu | 30.10.2014. / 10:01

PS4 Remote Play dostupan za Xperia Z3 seriju, uskoro i za Z2

Od sada vlasnici Xperia smartphonea i tableta iz Z3 serije mogu preuzeti aplikaciju PS4 Remote Play kako bi mogli igrati svoje omiljene Playstation 4 igre na svojim malim ekranima. PlayStation Remote Play omogućuje vam da igrate PS4 igre pomoću DualShock®4 bežičnog kontrolera na bilo kojem mjestu u kući preko vašeg Wi-Fi-ja.

Sony će u sljedećim tjednima pružati mogućnost PS4 Remote Play za Xperia Z2 i Xperia Z2 Tablet.

PS4 Remote Play dostupan je i za PlayStation Vita i PlayStation TV koji će na europsko tržište stići 14. studenog. U svakom slučaju, serije Xperia Z3 i Xperia Z2 bit će jedini pametni telefoni i tableti koji pružaju ovaj jedinstveni doživljaj igranja.

"Kako bi igranje uz značajku PS4 Remote Play bilo još lakše, na raspolaganju vam je čitava serija dodatnog pribora i načina za povezivanje te pokretanje igre – bez obzira je li to upotreba GCM10 Game Control Mounta s Xperia Z3 modelima i DUALSHOCK®4 bežičnim kontrolerom ili podešavanje Xperia Z3 Tablet Compacta kao zaslona na BSC10 Bluetooth Speaker Docku." Za više detalja o Remote Play tehnologiji općenito, provjerite službene stranice.

Screenshot: www.sonymobile.com

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti