Quantum Break stigao na Steam

Osim digitalnog Steam izdanja, u prodaju je pušteno i kolekcionarsko.

Monika Nožić Monika Nožinić | 02.10.2016. / 10:38

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Prvobitno ekskluziva za Windows 10, tj. Windows Store i Xbox One platformu, Quantum Break upravo je dobio Steam izdanje i s njim podršku za Windows 7.

Quantum Break najnovija je igra studija Remedy koja smjelo kombinira igranu seriju s interaktivnim sadržajem. U osnovi klasična pucačina iz trećeg lica, igra vam omogućuje manipulaciju tijekom vremena i u arsenal vam stavlja nekoliko zabavnih moći kojima također rješavate i prostorne zagonetke. Igra pruža solidnu zabavu i uzbudljivu priču, ali je jedna od najslabijih igara iz studija čije naslove mnogi smatraju kultnim djelima. Osim digitalnog Steam izdanja, u prodaju je pušteno i kolekcionarsko koje dolazi s knjigom, cd sa soundtrackom, posterima i još nekim sitnicama.

Cijena Quantum Breaka na Steamu iznosi 37 eura, što je već znatno niže od 60 eura, kolika je bila cijena igre kad se prvi put pojavila, ali dodatno možete uštedjeti ako ga nabavite preko Green Man Gaminga. Naime, ako se registrirate, GMG će vam igru sniziti na 31.5 dolara, a onda prilikom kupovine iskoristite kod VIP3 kako biste cijenu spustili na 30.3 dolara. Ponuda uopće nije loša, a dobit ćete i ključ kojim se aktivira Steam verzija.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti