Pisanje tekstova na računalima ili iPadu ponekad zna biti frustrirajuće, pogotovo ukoliko imate hrpu posla i hrpu otvorenih prozora. Vaša koncetracija je narušena? Probajte QuietWrite.

Iako servisi poput WordPressa ili Bloggera imaju dobro riješen problem uređivanja i pisanja postova, ponekad i to zna biti frustrirajuće. Upravljačka ploča sa raznim mogućnostima ili sporost, problem su ukoliko trebate na brzinu nešto napisati.

Želite nešto jednostavno za pisanje, bez distrakcija, bez menija, bez ičega, samo prostor za uređivanje teksta? Šhhhhh. Bam. QuiteWrite je to što trebate.

Ukoliko posjetite stranicu QuietWrite u 10 sekundi shvatiti ćete o čemu se radi i kako se koristi. Vrlo jednostavan servis za uređivanje tekstova omogućava vam koncentraciju na vaš tekst odmah pri upisu prvih znakova, nakon čega pozadina i distrakcije nestaju. Fullscreen? Oh yeah baby.

Koliko puta ste zaboravili snimiti vaš rad prilikom pisanja nakon kojeg ste morali pisati sve ispočetka? Autosave se brine i za to, no ukoilko nemate povjerenja u QuietWrite možete i ručno spremiti vaš rad pritiskom na Ctrl-S(Windows) ili CMD-S (Mac).

No to nije sve. Želite li vaš članak javno objaviti? Nema problema. Klikom na 'Publish' vaš će članak biti dostupan za čitanje svima koji se nađu na stranicama QuietWrite i kliknu na 'Explore'. Registracijom na servis dobivate dodatne mogućnosti uređivanja teksta.

A sad nakon što ste pročitali čemu služi i kako se služiti QuietWriteom, skok na službenu stranicu i započnite vaše tipkanje bez ikakvih distrakcija. Napomenimo samo da servis radi i prilično dobro na iPadu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju