Raj za gamere: Jedini hotel u svijetu namijenjen igranju videoigara

Luksuzni hotel na Tajvanu dizajniran je posebno za gamerske parove.

Monika Nožić Monika Nožinić | 27.10.2017. / 18:13

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

iHotel na Tajvanu pravi je raj za gamerske parove. Naime, ovaj hotel svojim posjetiteljima nudi sobe s profesionalnim gamerskim računalima kako bi u omiljenim videoigrama uživali zajedno, čak i dok su na odmoru. Budući da nije lako u potpunosti se udaljiti od svojih omiljenih igara, konzola i računala, ovaj gaming hotel stvoren je upravo kako bi riješio ovaj problem.

Hotel je smješten nedaleko međunarodnog aerodroma u okrugu Taoyuan i ponosi se činjenicom da se u svakoj sobi nalaze po dva računala sa i5-7400 procesorima, 16 GB RAM memorije i GTX 1080 Ti grafičkim karticama. Sve ovo dovoljno je za vrhunski užitak i u najzahtjevnijim igrama današnjice, a tu su i DXRacer gamerske stolice kako bi uživanje i odmaranje bilo upotpunjeno.

Osim vrhunskih računala i gaming opreme, hotel pruža i sve ostale usluge koje inače ima svaki ekskluzivniji hotel. Cijeli je hotel prepun raznih sitnica podešenih za pravi geek ugođaj pa tako, primjerice, za vrijeme vožnje liftom svira "Imperial March" kako biste se mogli osjećati kao Darth Vader. Osim u sobama, računala možete koristiti i u predvorju u kojem se nalazi 12 računala poredanih u obliku polukruga, baš kao u eSports arenama. U ovim se prostorijama možete ili igrati ili odmoriti od igranja sa svojim partnerom/icom.

Iako izgleda vrlo luksuzno i svemirski, i-Hotel nije nešto što si ne bismo mogli priuštiti barem jednom u životu. Za jedan dan u ovakvoj sobi gosti hotela morat će izdvojiti 100 dolara, a moguće je i iznajmljivanje na samo sat vremena po cijeni od 12 dolara (oko 80 kuna). U cijenu je uključen i 46-inčni televizor na kojem je moguće gledati sva eSports natjecanja.

Ako vam fotografije nisu dovoljan mamac, kineski YouTuber Joeman odlučio je napraviti tour po hotelu, a kako sve izgleda, pogledajte u nastavku. I neka vas ne zbuni kineski jezik jer ovdje nije bitno ono što čujete nego ono što vidite.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti