Redmi Note 3, Xiaomijev stroj koji obara s nogu

S vremena na vrijeme, predstavimo jedan mobilni telefon koji je ili dobar i jeftin ili malo skuplji no zato vrhunski.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 12.01.2016. / 11:41

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

S obzirom da često dobivamo upite oko raznih mobilnih telefona koji nisu iPhone, Samsung, LG ili Sony, bilo bi u redu da predstavimo i druge mobitele koji ne zaostaju mnogo za ovim premium telefonima, no zato imaju itekako dobre karakteristike i odličnu cijenu.

Kada pričamo o dobroj cijeni govorimo o cifri od 200 dolara, bez carine i PDV-a. 

Naime, Xiaomijev Redmi Note 3 je vrhunski uređaj koji bez problema može konkurirati top uređajima na tržištu, no cjenovno je puno povoljniji.

Kada pričamo da može konkurirati, onda govorimo o sljedećim specifikacijama. Ekran FullHD (1920 x 1080) od 5.5 inča s 403 piksela po inču, 3GB RAM-a, 32 GB interne memorije, 5MP prednjom kamerom i 13MP stražnjom, čitač otisaka prstiju, osmerojezgreni procesor, Android 5.0, te baterijom od čak 4000mAh.

Naravno, ako samo usporedite specifikacije s ostalim top uređajima, primijetiti ćete da Redmi Note 3 nudi čak i bolje specifikacije po boljoj cijeni. Osim toga, Xiaomi je respektabilna kineska kompanija koja je na dobrom glasu, a često se za njih može čuti da su “kineski Apple”.

Dobro je spomenuti i činjenicu da je uređaj tanak svega 8.5 mm te teži 164g, što je samo malo teže od primjerice iPhonea 6 (130g). Sve u svemu, Redmi Note 3 je uređaj za one zahtjevnije korisnike koji žele više od svog uređaja, pogotovo kada govorimo o fluidnosti, pouzdanosti, kvaliteti i naravno pristupačnoj cijeni.

Ovim proizvodom ne možete pogriješiti, stoga bilo bi dobro da razmislite o ovom uređaju ako krećete u nabavu novog telefona. Za kraj, uz kupon “XMN3G” uređaj možete dobiti za 199 dolara.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti