Regionalna softverska konferencija najavljuje svoje 3. izdanje

Softverska konferencija Change posvećena enterprise rješenjima vraća se 20. listopada u prostore tvornice Kraš u Zagrebu i ponovno će okupiti regionalnu developersku zajednicu i najbolje predavače iz Hrvatske i svijeta.

Sponzorirani članak | 06.07.2018. / 11:41

Galerija

 Dva prethodna izdanja za koja se tražila karta više, potaknula su organizatore da i ove godine nastave graditi program na principu otvorenosti i tehničke izvrsnosti u razvoju softvera. U prilog tome ide i još veći broj regionalnih i svjetskih predavača o čemu smo razgovarali i s direktorom programa konferencije Aleksanderom Radovanom:

'Za treće izdanje Change konferencije pripremamo odlične svjetske predavače koji će sudionicima prenijeti svoja znanja, ali i aktualne novosti iz svijeta developmenta. Od dosad potvrđenih imena mogu otkriti kako će tu biti Ivan Brozović iz Degordiana, ravno iz San Francisca pridružit će nam se Courtney Hemphill, partnerica Carbon Five startupa, po treći put sudionike će oduševiti Viktor Farčić iz CloudBeesa, a dašak nizozemskog dizajna donijet će nam UX dizajner Deepu K Sasidharan. Ostala zvučna iznenađenja redovno ćemo objavljivati na web stranici konferencije.'

PR PR

Prošlogodišnje izdanje okupilo je preko 400 stručnjaka iz IT svijeta, međunarodne predavače iz Microsofta, Googlea, Paypala i Oraclea. Novi Change nastavlja s misijom spajanja IT zajednice nevezano uz sektor, ulogu, programski jezik ili kompaniju.

'Ove godine svakako ćemo veći naglasak staviti i na unaprijeđenje i automatiziranje svakodnevnih procesa u razvoju enterprise aplikacija, od samog razvoja pa sve do testiranja i postavljanja na izvršnu okolinu' nadodao je Radovan.

PR PR

Trenutno su putem Entrio sustava u prodaji dostupne early bird ulaznice po cijeni od 120 kuna, odnosno 60 kuna za studente. Change novosti, detaljnije informacije o predavačima, programu i temama konferencije možete pratiti na službenom webu, Facebook i Twitter profilu.

Kako je bilo na Change konferenciji prošle godine pogledajte u nastavku:

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti