Rekordni prihodi od online oglašavanja

Američko tržište online oglašavanja napreduje ogromnim koracima, pa je tako u trećem kvartalu ove godine zabilježen rekordan promet od čak 6.4 milijarde dolara. Ovo je najveći kvartalni rezultat u online oglašavanju ikad sa porastom od 17% u odnosu na isti vremenski period prošle godine.

Zimo Zimo Zimo | 17.11.2010. / 19:18

Rekordni prihodi od online oglašavanja

Američko tržište online oglašavanja napreduje ogromnim koracima, pa je tako u trećem kvartalu ove godine zabilježen rekordan promet od čak 6.4 milijarde dolara.  Ovo je najveći kvartalni rezultat u online oglašavanju ikad sa porastom od 17% u odnosu na isti vremenski period prošle godine.

Rezultate za treći kvartal objavili su danas Interactive Advertising Bureau (IAB) i Pwc US. Randall Rothenberg, predsjednik i CEO IAB-a izjavio je kako je internet promijenio život potrošača i način na koji pristupaju informacijama, zabavi i brandovima.

Digitalni mediji inovativna je industrija koja otvara nova radna mjesta i pridonosi veliki gospodarski rast. Ako samo pogledamo tržište tablet uređaja koja je u povojima, možemo zamisliti razne mogućnosti koji će nam nuditi novi digitalni magazini, blogovi, e-novine ili nešto deseto.

Pitamo se tko će ulagati novac u fizičke medije, ako će za dvostruko manje novaca dobiti dvostruko više?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti