Revolucionarna ideja: Pametna četkica Amabrush zube opere za samo 10 sekundi

Je li klasičnim četkicama i dosadnom pranju zubi napokon došao kraj?

Monika Nožić Monika Nožinić | 13.07.2017. / 07:06

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nova pametna četkica za zube Amabrush proglašena je revolucionarnom idejom i velika je tržišna prijetnja svim postojećim četkicama.

Za pranje zubi obično je potrebno između 2 i 3 minute, no četkica Amabrush to čini za samo 10 sekundi jer istovremeno vrlo učinkovito pere sve zube.

Amabrush svojim izgledom podsjeća na protezu, a na sebi ima antibakterijske silikonske četkice postavljene pod posebnim kutom koje dopiru do svih dijelova zuba.

Ova četkica pomoću vibracija zube čisti podjednako sa svih strana, čime se u potpunosti izbjegava neravnomjerno pranje zubi, a njezini tvorci tvrde da će Amabrush osam puta bolje očistiti zube u usporedbi s klasičnim četkicama.

Četkica se puni putem USB kabela, a pasta za zube u usta se izbacuje iz okrugle kapsule. Jednu kapsulu s pastom može koristiti cijela obitelj, a svaki od ukućana imat će odvojenu četkicu koju će putem magneta povezivati s kapsulom. Cijena dijelova koji se mijenjaju iznosi samo 6 eura (45 kuna), a dostatni su za razdoblje od 3 do 6 mjeseci.

Cijena Amabrush četkice sa svim dodacima iznosi 80 eura (oko 600 kuna), što je jeftinije i od nekih vrhunskih električnih četkica, a ako u obzir uzmemo da se pri svakom pranju zubi s ovom četkicom uštede 2-3 minute, lako dođemo do ukupne mjesečne vremenske uštede od 120 minuta pa je cijena i više nego opravdana.

Ovdje je zaista riječ o revolucionarnom proizvodu koji će sigurno osvojiti svjetsko tržište. Četkica za zube Amabrush ima sve što je potrebno za privlačenje budućih kupaca: korisna je, praktična, efikasna i štedi vrijeme, ali i novac.

Tvorci ove četkice na Kickstarteru su već prikupili nevjerojatnih milijun eura, a kako točno izgleda i funkcionira ova četkica, pogledajte u nastavku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti