Rimac osvaja Ameriku: Concept_One na jumbo plakatima diljem SAD-a

Na jumbo plakatima diljem velikih gradova SAD-a na kojima se reklamira nova generacija Apple TV-a nalazi se i Concept_One, električni automobil Rimac Automobila

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 29.12.2015. / 12:25

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kada se govori o budućnosti automobilske industrije, često se spominju dva pojma – električni automobili i autonomni automobili, odnosno automobili kojima će upravljati računala. Tržištem električnih automobila dominira Tesla Elona Muska čije automobile možemo vidjeti i na hrvatskim cestama, no jedno od svjetski poznatih imena jest i hrvatska kompanija Rimac Automobili koju je osnovao Mate Rimac i čiji je model Concept_One pokupio brojne pohvale.

Rimac je prije nekoliko mjeseci već ušao u povijest kada je na jednoj od najstarijih automobilističkih trka na svijetu automobil s tehnologijom ove kompanije na cilj stigao prije benzinskih automobila poznatih automobilističkih kompanija.

Rimac sada 'osvaja Ameriku' te su se nedavno u nekim velikim američkim gradovima poput New Yorka, Los Angelesa, San Francisca i drugim pojavili veliki reklamni plakati na kojima se nalazi upravo Concept One. Riječ je o plakatima za novu generaciju Apple TV-a koja sada dolazi s puno jačim hardverom i na kojoj se mogu igrati igre – jedna od tih igara jest i Asphalt 8:Airborne, auto utrka u kojoj je moguće provozati i električni automobil Concept_One.  
 

More billboard photos of Apple TV and the Concept_One. Cool!Hope to run into some while I'm in the US :)

Posted by Mate Rimac on Tuesday, 29 December 2015

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti