Ok, odlučili ste da ćete se od sljedeće godine pokrenuti, trčanje, vožnja biciklom, pješačenje. No nebi li sve to bilo lakše kada bi pratili vaše rezultate? RunKeeper će to raditi za vas.

RunKeeper korisiti GPS tehnologiju na iPhoneu kako bi pratio vaše fitnes aktivnosti, omogućujući tako da usporedite vaše rezultate. Pomoću RunKeepera možete ručno unesti aktivnosti, kao i pratiti rezultate na traci za trčanje, cool ha?

No, sve bi to bilo super da aplikacija ne košta 10 dolara jel? Dobra vijest za sve vas koji ste se odlučili pokrenti. RunKeeper je, s namjerom da se malo maknete od TV-a ili računala, omogućio besplatno preuzimanje aplikacije do kraja siječnja za Android i iPhone.

E sada kada ste odlučili da ćete krenuti rekreairati svoje tijelo, RunKeeper vam omogućuje i da vaše rezultate podijelite putem društvenih mreža, imate osobnu kontrolnu ploču, pregled mapa kao i iPod integraciju, te ostale dodatne mogućnosti.

Aplikaciju možete preuzeti na iTunesima ili putem vašeg iPhonea. Na vama je sada da krenete u novu 2011. sa novim fitnes programom.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju