Xiaomi slovi kao najbolji kineski brand kada govorimo o pametnim telefonima, a znamo kako su svoju proizvodnju proširili i na druge gadgete.

Xiaomi tako u ponudi ima sve i svašta od ranije spomenutih pametnih telefona, tableta, rutera, bluetooth zvučnika, akcijskih kamera, USB stickova, pametnih narukvica, dodanih izvora napajanja i vanjskih diskova, pa sve do slušalica, LED žarulja pa čak i do pametnih tenisica.

I dok ovaj popis može biti malo previše za nas, činjenica jest da nam s vremena na vrijeme neki od tih gadgeta trebaju. 

S obzirom da Xiaomi spada u kvalitetnije brandove, valja skrenuti pozornost na akciju na svih njihovih proizvoda, pa se tako mogu pronaći i cijene niže preko 60% u slučaju pametnog telefona MI4 čija je inače redovna cijena 400 dolara a uz popust svega 154 dolara.

Za one koji su u potrazi za tabletom, Xiaomi nudi cijene od 195 dolara pa sve do 270 dolara za one malo boljih karakteristika, a tu se mogu pronaći i bluetooth tipkovnice koje vam olakšavaju pisanje na tabletima. S druge strane ako volite slušati glazbu, Xiaomi nudi in-ear slušalice za 5 ili 14 dolara, vanjske zvučnike ili pak malo kvalitetnije slušalice za koje ćete morati izdvojiti 82 dolara. 

Sve u svemu Xiaomi nudi svašta što bi vam moglo zatrebati, stoga predlažemo da pogledate cijeli popis svih uređaja koji se trenutno nalaze na akciji.