Sada je pravo vrijeme za kupnju Xiaomi gadgeta

Ako ste u potrazi za gadgetom, svakako pogledajte ovaj post.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 14.04.2016. / 09:02

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Xiaomi slovi kao najbolji kineski brand kada govorimo o pametnim telefonima, a znamo kako su svoju proizvodnju proširili i na druge gadgete.

Xiaomi tako u ponudi ima sve i svašta od ranije spomenutih pametnih telefona, tableta, rutera, bluetooth zvučnika, akcijskih kamera, USB stickova, pametnih narukvica, dodanih izvora napajanja i vanjskih diskova, pa sve do slušalica, LED žarulja pa čak i do pametnih tenisica.

I dok ovaj popis može biti malo previše za nas, činjenica jest da nam s vremena na vrijeme neki od tih gadgeta trebaju. 

S obzirom da Xiaomi spada u kvalitetnije brandove, valja skrenuti pozornost na akciju na svih njihovih proizvoda, pa se tako mogu pronaći i cijene niže preko 60% u slučaju pametnog telefona MI4 čija je inače redovna cijena 400 dolara a uz popust svega 154 dolara.

Za one koji su u potrazi za tabletom, Xiaomi nudi cijene od 195 dolara pa sve do 270 dolara za one malo boljih karakteristika, a tu se mogu pronaći i bluetooth tipkovnice koje vam olakšavaju pisanje na tabletima. S druge strane ako volite slušati glazbu, Xiaomi nudi in-ear slušalice za 5 ili 14 dolara, vanjske zvučnike ili pak malo kvalitetnije slušalice za koje ćete morati izdvojiti 82 dolara. 

Sve u svemu Xiaomi nudi svašta što bi vam moglo zatrebati, stoga predlažemo da pogledate cijeli popis svih uređaja koji se trenutno nalaze na akciji.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti