Samo nekoliko dana dijeli nas do najinspirativnijeg događaja godine - TEDxZagreb

Ove subote u zagrebačkom kinu Europa održat će se deveta po redu godišnja konferencija TEDxZagreb.

Martina Čizmić | 25.09.2018. / 19:00

Krešimir Dolenčić (Foto: TEDxZagreb) (Foto: TEDxZagreb)

Ovogodišnje izdanje konferencije TEDxZagreb održat će se na temu zadovoljstva na kojoj će 19 govornika predstaviti svoja pozitivna životna i radna iskustva te tako zapravo pokazati koliko kao pojedinci i kao društvo u cjelini imamo razloga za zadovoljstvo,.

Govornici na konferenciji koja će ove subote okupiti TED entuzijaste željne pozitivnih i inspirativnih priča priznati su znanstvenici, umjetnici, sveučilišni profesori, sportaši i poduzetnici. Nagrađivani arhitekt Ante Vrban, poduzetnik i filantrop Nenad Bakić, basejumper Robert Pečnik, sportašica Dina Levačić, inovator Ivan Vidaković, startup poduzetnik Albert Gajšak, kazališni redatelj Krešimir Dolenčić, plesni koreograf Igor Barberić, popularizator znanosti Hashem Al-Ghaili, psiholog i balonaš Igor Mikloušić, pjevačica i spisateljica Danijela Martinović, znanstvenica Željka Fuchs, informatički edukator Hrvoje Balen, planinar Damir Gobec, istraživački novinar Robert Tomić Zuber, voditelj sokolarskog centra Emilio Menđušić, redatelj, scenograf, DJ i kvizoman Mario Kovač avanturist Aron Anderson i komunikolog David JP Phillips, govornici su koji će publici u kinu Europa prenijeti svoja pozitivna, inspirativna razmišljanja. U glazbenom dijelu programa nastupit će Maja Bajamić i Aklea Neon, dok će konferenciju voditi Ana Mitar i Petra Habdelić.

Mjesta za sudjelovanje na konferenciji još uvijek ima, a iz organizacijskog odbora konferencije poručuju kako je ostalo još vrlo malo ulaznica pa se pozivaju svi zainteresirani da požure rezervirati svoje mjesto u dvorani. Cijena kotizacije iznosi 400 kn.

Ove srijede, svi studenti koji žele sudjelovati na konferenciji TEDxZagreb, mogu poslati kopiju svoje X-ice na mail info@tedxzagreb.com te tako ostvariti pravo na cijenu ulaznice od 200 kn.

TEDxZagreb je dio globalne platforme koja se održava u više od 190 zemalja svijeta, a cilj joj je promocija ideja vrijednih širenja, stvaranje pozitivnog okruženja, otvaranja granica mašti bez politike, religije ili pseudoznanosti te bez marketinškog, profesionalno govorničkog ili coaching naukovanja ideje.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti