Ovogodišnje izdanje konferencije TEDxZagreb održat će se na temu zadovoljstva na kojoj će 19 govornika predstaviti svoja pozitivna životna i radna iskustva te tako zapravo pokazati koliko kao pojedinci i kao društvo u cjelini imamo razloga za zadovoljstvo,.

Govornici na konferenciji koja će ove subote okupiti TED entuzijaste željne pozitivnih i inspirativnih priča priznati su znanstvenici, umjetnici, sveučilišni profesori, sportaši i poduzetnici. Nagrađivani arhitekt Ante Vrban, poduzetnik i filantrop Nenad Bakić, basejumper Robert Pečnik, sportašica Dina Levačić, inovator Ivan Vidaković, startup poduzetnik Albert Gajšak, kazališni redatelj Krešimir Dolenčić, plesni koreograf Igor Barberić, popularizator znanosti Hashem Al-Ghaili, psiholog i balonaš Igor Mikloušić, pjevačica i spisateljica Danijela Martinović, znanstvenica Željka Fuchs, informatički edukator Hrvoje Balen, planinar Damir Gobec, istraživački novinar Robert Tomić Zuber, voditelj sokolarskog centra Emilio Menđušić, redatelj, scenograf, DJ i kvizoman Mario Kovač avanturist Aron Anderson i komunikolog David JP Phillips, govornici su koji će publici u kinu Europa prenijeti svoja pozitivna, inspirativna razmišljanja. U glazbenom dijelu programa nastupit će Maja Bajamić i Aklea Neon, dok će konferenciju voditi Ana Mitar i Petra Habdelić.

Mjesta za sudjelovanje na konferenciji još uvijek ima, a iz organizacijskog odbora konferencije poručuju kako je ostalo još vrlo malo ulaznica pa se pozivaju svi zainteresirani da požure rezervirati svoje mjesto u dvorani. Cijena kotizacije iznosi 400 kn.

Ove srijede, svi studenti koji žele sudjelovati na konferenciji TEDxZagreb, mogu poslati kopiju svoje X-ice na mail info@tedxzagreb.com te tako ostvariti pravo na cijenu ulaznice od 200 kn.

TEDxZagreb je dio globalne platforme koja se održava u više od 190 zemalja svijeta, a cilj joj je promocija ideja vrijednih širenja, stvaranje pozitivnog okruženja, otvaranja granica mašti bez politike, religije ili pseudoznanosti te bez marketinškog, profesionalno govorničkog ili coaching naukovanja ideje.