Samsung Bespoke Jet: Pametnim usisavanjem do bezbrižnih blagdana

Bespoke Jet Samsung usisavač dolazi uz All-in-One Clean Station postaju s novitetom održavanja čistog prostora za vrijeme čišćenja te se uz pomoć Air Pulse tehnologije sitne čestice neće se vratiti u prostor za vrijeme pražnjenja spremnika, stoga je miris kolača jedino što će gosti osjetiti u zraku.

Sponzorirani članak | 22.12.2022. / 09:41

PR (Foto: PR)

Završetkom studenog i početkom prosinca počinje rasti uzbuđenje oko nadolazećih blagdana, a s time i obaveze oko pripreme za koju najčešće uvijek nedostaje vremena. Kako uskladiti kupnju svakodnevne obaveze i blagdanske aktivnosti poput kupnje, kuhanja jela za najmilije i čišćenja kuće, pitanje je koje stvara stres već početkom prosinca. Srećom, tehnološka rješenja budućnosti postala su nikad bliže, a jedno od takvih definitivno je Samsung Bespoke Jet usisavač koji je razriješio pitanje kako u ova užurbana vremena na brz i efikasan način održati čistoću doma. Usisavač je to koji spojem funkcionalnog dizajna i pametnih značajki odaje dojam pomoćnika, a ne samo uređaja.

PR (Foto: PR)

Neviđena razina čistog doma

Slatki i slani zalogaji, kuhano vino i miris cimeta, društvene igre i božićna glazba – sve su to male stvari iza najboljih kućnih druženja i savršene blagdanske atmosfere u krugu najdražih ljudi. I dok su kućna druženja u božićno vrijeme ona u kojima posebno uživamo i kojima se uvijek veselimo, za domaćine uvijek donose jednaku dozu zabave i stresa jer osim slasnih jela moraju očistiti i prostor gdje će gosti boraviti. Da ne upadnete u zonu stresa, pobrinuo se Samsung Bespoke Jet koji pokazuje da je moguće imati uređaj koji spojem modernih tehnologija i ergonomskog dizajna pristaje svima.

Bespoke Jet Samsung usisavač dolazi uz All-in-One Clean Station postaju s novitetom održavanja čistog prostora za vrijeme čišćenja te se uz pomoć Air Pulse tehnologije sitne čestice neće se vratiti u prostor za vrijeme pražnjenja spremnika, stoga je miris kolača jedino što će gosti osjetiti u zraku.

Za ispuštanje jedino čistog zraka, bez najmanjih sitnih čestica, tu je 99.999% višeslojni sustav filtracije koji osigurava ispuštanje samo čistog zraka u prostor. Tehnologija radi na principu da odvaja velike čestice prašine, a potom ih sakuplja u metalni mrežasti filtar. Čak dva dodatna filtra hvataju i najsitnije čestice prašine čime osiguravaju da se fina prašina zadrži unutar spremnika, a svi dijelovi i filteri su lako perivi što pridonosi savršenstvu čistoće.

Da uz Jet usisavač štedite vrijeme i energiju, svjedoči već spomenuta All-in-One Clean Station postaja koja će automatski početi puniti usisavač čim se priključi. Time se osigurava da baterija bude uvijek puna i spremna za korištenje čak i kad su gosti već na putu, a vi još niste počistili mrvice s poda. Potpuno napunjena baterija omogućava autonomiju čišćenja od sat vremena, a po potrebi se može zamijeniti drugom baterijom. Na taj se način dodatno produljuje vrijeme rada na više od dva sata, čime je zagarantirano bezbrižno čišćenje i većih prostora za one čija se blagdanska okupljanja odvijaju u velikim prostorima.

PR (Foto: PR)


Praktičan, moćan, lagan.

Obilaženje trgovina dok tražimo božićne poklone za najmilije nam ostavlja sve manje snage za čišćenje, pa se zna dogoditi da odgađamo usisavanje iz dana u dan dok se prašina neumorno taloži po kutevima stana. Samsung Bespoke Jet usisavač ima rješenje i za to, pretvarajući čišćenje iz obaveze u zabavu. Bespoke Jet ima podesivu, teleskopsku cijev od samo 1,44kg što ju čini izuzetno lakim za manevriranje pa vas prilikom usisavanja neće boljeti leđa. Ona sadrži i tri različite veličine kako bi bilo moguće produljiti ili smanjiti štap i tako prilagoditi svačijoj visini. Uz to, oni teško dosežni zakutci više neće biti problem. Upravljanju bez imalo muke pridonosi i LCD digitalni zaslon na kojem možete provjeriti razinu usisa i napunjenosti, a prikazana su čak i upozorenja za rješavanje problema, čime Jet Bespoke uvelike olakšava vlastito korištenje.

Kad se u cijelu priču o čistom i urednom domu uključe i kućni ljubimci, izazova je još i više jer nitko ne voli vidjeti njihove dlake u blizini hrane koju ste s puno truda pripremili. Svi oni koji imaju kućne ljubimce u svojim domovima znat će da naši krzneni prijatelji stvaraju dodatni posao kada je riječ o održavanju kuće čistom, osobito tijekom sezone linjanja – često ostavljajući tragove krzna i dlake na podu, namještaju, pa čak i na našoj odjeći. Bespoke Jet Pet nudi mnoštvo praktičnih funkcija koje vam pomažu stvoriti ugodnije i čišće okruženje za vas i vaše ljubimce. Svi Jet proizvodi dolaze s alatom za 'kućne ljubimce' kako bi uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca bilo jednostavno, kao i fluidan prelazak usisavačem iz kuhinje u dnevnu sobu koji je omogućen višenamjenskom četkom s mekanim valjkom za čišćenje tvrdih podova.

PR (Foto: PR)

Za kraj, posebno bitna karakteristika svakako je impresivnih 210W usisne snage, što je dovoljno za uklanjanje i najtvrdoglavijih naslaga prašine, čime je Samsung Jet Bespoke neminovno potvrdio svoj imidž jednostavnog i lakog te izuzetno snažnog pomagača pri blagdanskom čišćenju. Usisavač je to koji potpuno razumije vaše potrebe. Uz njega ćete se moći posvetiti pripremi kućnih druženja onako kako ste zamislili te će vam ostati vremena za sve ostale pripremne aktivnosti. Bespoke Jet će zajamčeno ulogu domaćina učiniti jednostavnom i bez stresa.

Tijekom sljedećih vikenda, posjetitelji odabranog trgovačkog centra u Zagrebu - City Centar One East od 22.12.do 24.12. mogu doći u Bespoke Jet kutak testirati proizvod. Posjetitelji će moći napisati svoju osobnu recenziju i ispuniti anketu o proizvodu. Ispunjavanjem ankete i davanjem e-mail adrese posjetitelji će imati pravo sudjelovanja u nagradama, glavna nagrada je Bespoke Jet.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti