Samsung isporučio 20 milijuna primjeraka Galaxy S4 modela!

Kompanija koja je pomela konkurenciju svojim 'flagship' modelom, s ponosom je objavila navedeni podatak. Od kraja travnja do sada Galaxy S4 je isporučen u više od dvadeset milijuna primjeraka.

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 03.07.2013. / 17:00

Samsung isporučio 20 milijuna primjeraka Galaxy S4 modela!

Kompanija koja je pomela konkurenciju svojim "flagship" modelom, s ponosom je objavila navedeni podatak. Otkako je jedan od najpoželjnijih pametnih telefona pušten u prodaju, krajem travnja ove godine, Galaxy S4 je, prema izvješću Samsunga, do sada isporučen u više od dvadeset milijuna primjeraka.

Mediji iz Južne Koreje prenose i izjaviu J. K. Shina, glavnog i odgovornog u Samsung mobileu, kako je prvih deset milijuna isporučeno u prvih mjesec dana, dakle, do kraja svibnja 2013. Odmah su krenule komparacije i predviđanja može li Samsung oboriti rekord Applea, koji je u svom najplodnijem kvartalu uspio prodati čak 37,5 milijuna iPhonea! Za sada, Samsung je u dva mjeseca prodao više od polovice te brojke. Može li u iduća dva mjeseca ponoviti ovakav briljantan rezultat, tek ćemo vidjeti.

Mnogi analitičari sumnjaju, jer Appleu je s iPhoneom 4S trebalo 79 dana da bi premašio brojku od 32 milijuna isporučenih primjeraka, dok je iPhone 5 u 100 dana dosegnuo impresivnu brojku od 34 milijuna isporučenih telefona. Ono što je Samsungu u ovom trenutku dovoljna "nagrada" u odnosu na konkurenciju je podatak da je Galaxy S4 najbrže prodavani smartphone s Android operativnim sustavom - ikad! 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti