Samsung predstavio novi pametni sat: Galaxy Watch Active2

Najnoviji pametni sat podiže personalizirano iskustvo na višu razinu i pruža veću fleksibilnost uz LTE povezivost.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 06.08.2019. / 11:15

Galaxy Watch Active2 (Foto: Samsung)

Samsung je jučer predstavio Galaxy Watch Active2, najnoviji model iz portfelja pametnih satova. S novim intuitivnim i sofisticiranim značajkama taj pametni sat bolje se prilagođava osobnom načinu života korisnika, unaprjeđuje iskustvo wellnessa i brigu za zdravlje te olakšava povezivost.

Malim, ali značajnim promjenama Galaxy Watch Active2 korisnicima osigurava kvalitetniji život i lakše obavljanje svakodnevnih aktivnosti – od postizanja fitness ciljeva, kontrole stresa i količine sna do učinkovitog izvršavanja zadataka. Bez obzira na to žele li tijekom dana pravovremeno primati važne obavijesti ili uzeti vremena za predah i meditaciju, korisnicima će ovaj pametni sat zasigurno donijeti pozitivne promjene u životnom stilu.

"Tržište pametnih satova brzo raste, a Samsung je, na veliko zadovoljstvo svih korisnika, na njemu prisutan s kontinuiranim inovacijama i novitetima. Galaxy Watch Active2 znatno će olakšati i poboljšati život korisnicima, pružajući im bolju kontrolu nad zdravljem i bolju povezivost s drugim uređajima", izjavio je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor Odjela za IT i mobilne komunikacije tvrtke Samsung Electronics.

Dizajn prilagođen svakom životnom stilu

  Galaxy Watch Active2 (Foto: Samsung)

Korisnici Galaxyja Watch Active2 mogu odabrati veličinu kućišta od 44 mm ili od 40 mm, kao i model izrađen od laganog aluminija s ležernom fluoroelastomer trakom (FKM) ili vrhunski čvrstog, nehrđajućeg čelika s kožnim remenom. Rotirajući okvir Galaxy Watch Active2 pametnog sata poboljšan je novim svojstvima, a moguće ga je okretati u smjeru kazaljke na satu i obrnuto, što uvelike olakšava upotrebu aplikacija. Također, nadograđeni One UI nudi jednostavno i jasno korisničko iskustvo kod navigacije.

Svi koji žele da se pametni sat uklapa u njihov stil, mogu to jednostavno i postići pomoću algoritma My Style. Potrebno je samo fotografirati outfit te u aplikaciji Galaxy Wearable odabrati željenu boju sata. Pri tome je moguće svakodnevno usklađivati boju zaslona sata s bojom odjeće ili pak odabrati i sačuvati omiljeni stil.

Savršena podrška u ostvarivanju zdravstvenih i fitness ciljeva

Galaxy Watch Active2 korisnicima pomaže u ostvarivanju ciljeva, motivirajući ih pritom na pozitivne životne odabire, poput zdrave prehrane, tjelovježbe, relaksacije i sna. Primjerice, ovaj pametni sat može pratiti više od 39 različitih vježbi, a automatski se aktivira kod hodanja, trčanja, vožnje bicikla, plivanja, veslanja, dinamičnih vježbi i treninga na orbitreku. Kako bi lakše postigli željenu kondiciju te zdravstvene i fitness ciljeve, korisnici zahvaljujući opciji Running Coach i novim inovativnim senzorima mogu pratiti svoj ritam trčanja i namještati ga na sedam različitih programa.

Uz uređaje Galaxy do bolje povezanosti

Zahvaljujući LTE povezivosti Galaxy Watch Active2 korisnicima pruža brojne pogodnosti, čak i kad su u pokretu. Tako jednim klikom mogu primiti ili uspostaviti poziv, pristupiti društvenim mrežama i željenom sadržaju te pogledati kratki videozapis. Uz to, od sada mogu bezbrižno putovati diljem svijeta jer Galaxy Watch Active2 može prevesti glas i tekst na više od 16 jezika.

Dio Galaxyjeva ekosustava

Kada je Galaxy Watch Active2 uparen s Galaxy pametnim telefonom, opcija Watch Camera Controller na pametnom satu omogućuje fotografiranje, snimanje, pregledavanje snimljenog sadržaja te prijelaz s običnog na selfie način fotografiranja, dok bežična značajka mobilnog telefona PowerShare omogućuje jednostavno punjenje pametnog sata. Osim toga, sve Samsungove usluge koje su dio Galaxyjeva ekosustava, a među kojima su Samsung Health, SmartThings, Samsung Pay i druge, savršeno su integrirane u pametni sat i mobilne uređaje. Tako je s Bixbyjem moguće koristiti navigaciju na satu, započeti vježbanje ili provjeriti vremensku prognozu, a sve to uz sigurnosnu tehnologiju Knox.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti