Samsung predstavio novi tablet koji povećava kreativnost i produktivnost

Galaxy Tab S6 dolazi u sivoj, plavoj i ružičastoj boji. Bit će dostupan u trgovinama i na internetu početkom kolovoza, i to na odabranim tržištima.

Martina Čizmić | 01.08.2019. / 07:32

Samsung Galaxy Tab S6 (Foto: Samsung)

Samsung je predstavio Galaxy Tab S6, novi tablet koji korisnicima omogućuje stvaranje sadržaja, povezivanje i uživanje u impresivnoj zabavi kamo god krenuli. Namijenjen je onima koji žele zadovoljiti znatiželju i izraziti kreativnost.

Današnja inspiracija dolazi u trenu, a kreativcima i profesionalcima potreban je uređaj koji može pratiti izražajnu maštu i dopunjavati njihov užurbani životni stil. Galaxy Tab S6 kod korisnika potiče kreativnost, istovremeno osiguravajući vrhunsku produktivnost i naprednu tehnologiju, istaknuo je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor Odjela za IT i mobilne komunikacije tvrtke Samsung Electronics.

Redizajnirana S olovka više ne služi samo za pisanje i crtanje, već povećava kreativnost i produktivnost te, uz funkciju daljinskog upravljanja i bežičnog punjenja, omogućuje više snage i kontrole pri korištenju.

S ugrađenim značajkama BLE daljinskog upravljača i funkcijom pokreta S Pen Air, S Pen omogućuje snimanje selfija i videozapisa te upravljanje multimedijskim sadržajima stvorenih čak i kada tablet nije u rukama korisnika. Osim toga, S Pen ima bežično punjenje koje osigurava trajanje baterije do 10 sati, i to nakon samo deset minuta punjenja.

Uz Samsung DeX koji dolazi uz tipkovnicu Galaxy Tab S6, korisnici mogu upotrebljavati svoj tablet kao računalo čak i kad su u pokretu. Tako istovremeno mogu jednostavno obavljati više zadataka i uživati u iskustvu korištenja stolnog računala.

Funkcijskom tipkom DeX na novoj tipkovnici tableta Galaxy Tab S6 moguće je jednostavno pokrenuti i zatvoriti uređaj. Uz to, prilagođena je tako da osigurava funkcionalnost, što uključuje uključujući držač S Pen olovke, touch pad i nove funkcijske tipke.

Galaxy Tab S6 donosi prvu dvostruku ultraširoku kameru u kompaktnom tankom kućištu od 5,7 mm, što ga čini ugodnijim za korištenje i prijenos. Pomoću nevjerojatnog vidnog polja od 123 stupnja moguće je „uhvatiti“ fotografiju široku onoliko koliko ljudsko oko vidi. Također, jedinica za neuralnu obradu omogućuje fotografiranje kroz napredne efekte pa fotografije izgledaju kao da ih je snimio profesionalac.

Galaxy Tab S6 prvi je tablet u koji je Samsung uklopio skener otiska prsta na zaslonu, a njegovu jednostavnost i praktičnost dodatno štiti sigurnosna platforma Samsung Knox. 

Uz 10,5-inčni Super AMOLED zaslon omogućuje nezaboravno igranje kombinacijom grafike i zvuka te inteligentnog hardvera i softvera, koji dolaze u partnerstvu s vodećim platformama za igre kao što su Unity i Unreal Engine. Snažan procesor i Game Booster s mogućnostima umjetne inteligencije dodatno poboljšavaju doživljaj igranja.

Korisnici mogu uživati u više omiljenih sadržaja, poput pregleda Netflixova sadržaja na Finderu, slušanja glazbe na Spotifyu uz tri mjeseca besplatnog Spotify Premiuma i gledanja omiljenih videozapisa s YouTubea bez reklama i uz četiri mjeseca besplatnog YouTube Premiuma.

Galaxy Tab S6 dolazi u sivoj, plavoj i ružičastoj boji. Bit će dostupan u trgovinama i na internetu početkom kolovoza, i to na odabranim tržištima.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti