Samsung priprema novi smartphone – Galaxy C7

Samsung priprema dva pametna telefona iz srednje kategorije koji će se prvo pojaviti u prodaji na kineskom tržištu – Galaxy C5 i C7

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 20.04.2016. / 09:24

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

U Samsungu mogu biti iznimno zadovoljni s dosadašnjom prodajom posljednjih modela iz Galaxy S serije koje su mnogi proglasili najboljim pametnim telefonima na svijetu. Ova kompanija sada, prenose na SamMobileu, priprema telefone iz srednje kategorije koji će biti namijenjeni korisnicima koji žele telefone sa solidnim hardverom, ali su im uređaji poput Galaxyja S7 i S7 Edge preskupi – Galaxy C5 i C7. Prema do sada dostupnim informacijama, C7 imat će ekran dijagonale 5,5 inča rezolucije 1920x1080 piksela, radit će na Qualcommovom 2,0GHz Snapdragon 625 procesoru, imat će 4GB RAM-a i 32GB memorije, uz dodatni utor za microSD memorijske kartice.

Rezolucija stražnje kamere trebala bi iznositi 16MP, dok će s prednje strane biti 8MP kamera, a treba još izdvojiti i posljednju verziju Androida, Marshmallow. Model Galaxy C5 također će raditi na Androidu, ali imat će slabiji procesor (Snapdragon 617) i manji ekran dijagonale 5,2 inča. Također bi trebao imati i 4GB RAM-a, 32GB memorije proširive memorijskim karticama te stražnju kameru rezolucije 12MP i prednju 5MP kameru. Oba modela imat će metalno kućište, a iako će na početku biti namijeni kineskom tržištu, za očekivati je da će ubrzo nakon toga biti dostupni i na drugim svjetskim tržištima. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti