Sav dodatni sadržaj za Titanfall 2 bit će besplatan

Ugodno iznenađenje ovaj put stiže iz Electronics Artsa.

Monika Nožić Monika Nožinić | 28.10.2016. / 16:54

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Svi igrači znaju da za svaki sitni novi dodatak za velike AAA igre (DLC) izdavači danas naplaćuju po 5, 10 ili više eura pa igra na kraju ispadne puno skuplja od 40-60 eura, odnosno za neke je potrebno izdvojiti 150+ eura.

Čak ako kupite tzv. Season Pass za igru koji vam otvara sve sljedeće DLC-ove čim stignu, nećete baš nešto puno uštedjeti kod velikih naslova.

Zato nas je sve ugodno iznenadila odluka tradicionalno omraženog Electronic Artsa (ista ona kompanija koja za Battlefield 1 Season Pass uzima oko 130 eura) da za Titanfall 2 ne postoji Season Pass, već će sav novi sadržaj koji bude dolazio za igru biti potpuno besplatan. To znači da će sve dodatne mape, oružja, mechovi, modovi igranja i što god ubuduće budu napravili s igrom, stizati kao update patch vaše igre, bez potrebe da bilo što kupujete.

Tome svjedoči i njihova objava na Twitteru koja glasi: "Sjećate se kada ste kupovinom igara zapravo dobili cijelu igru? Još jedan razlog zašto je Titanfall 2 drugačiji, neće vam trebati kupovina season passa."

Mi im poručujemo: Bravo, dečki!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti