Saznajte koji su trendovi, perspektiva i transformacija medijskog tržišta na simpoziju 'Mediji na drukčiji način'

U organizaciji Udruge studenata komunikologije i novinarstva 'Komuna', na Hrvatskih studijima održat će se 5. simpozij Mediji na drukčiji način,

Zimo Zimo Saša Fišter | 03.05.2013. / 13:09

Saznajte koji su trendovi, perspektiva i transformacija medijskog tržišta na simpoziju 'Mediji na drukčiji način'

U organizaciji Udruge studenata komunikologije i novinarstva 'Komuna', na Hrvatskih studijima održat će se 5. simpozij Mediji na drukčiji način, na kojem će predavanja održati doc. dr. sc. Hajrudin Hromadžić, vanjski suradnik na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te Sveučilištu u Rijeci, doc. dr. sc. Mato Brautović s Odjela za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku i dr. Ksenija Žlof, direktorica odjela za odnose s javnošću Croatia Airlinesa.

Osim svih prije navedenih, na panel raspravi pod naslovom "Trendovi, perspektive i transformacija medijskog tržišta" sudjelovat će doc. dr. sc. Domagoj Bebić, profesor iz kolegija Online novinarstvo i Cyberpolitika na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, Nebojša Grbačić, suosnivač Woohoo.hr platforme za promociju handmade kulture i magazina do!ts, Saša Fišter suosnivač ZIMO digital-a i Davor Runje, jedan od osnivača tvrtke Drap d.o.o. – prve tvrtke u Hrvatskoj specijalizirane za izradu aplikacija i igrica na Facebooku.

Rok za prijavu je 4. svibnja 2013. godine, a više informacija možete pronaći na Facebook stranici Mediji na drukčiji način kao i Facebook eventu.

U sklopu simpozija kao i svake godine organiziran natječaj za najbolji likovni uradak, fotografiju i esej, a prijave su još uvijek u tijeku. Istekom natječaja sve pristigle fotografije, likovne uratke i studentske eseje pažljivo će razmotriti i vrednovati stručno povjerenstvo.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti