SilentKeys: Prva pametna sigurnosna tipkovnica

Sigurnost i zaštita podataka na prvom mjestu...

Monika Nožić Monika Nožinić | 30.06.2016. / 10:41

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

SilentKeys je nova i zanimljiva tipkovnica koja je trenutno u fazi prikupljanja sredstava na Kickstarteru, a odlikuje ju čuvanje korisnikovih osobnih informacija, i to samo jednim klikom na jednu tipku.

SilentKeys izvana izgleda sasvim obično, no ova all-in-one tipkovnica može stopirati reklame, blokirati hakiranje i spriječiti krađu identiteta. SilentKeys daje sve od sebe kako bi korisnika zaštitila online, a ima i mrežni enkripter za automatizirane banke.

Odlična stvar kod ove tipkovnice je to što je prenosiva i obavlja sve funkcije zaštite čak i kada je koristite s laptopom na bilo kojem mjestu s Wi-Fi podrškom.

SilentKeys ima dva načina zaštite - jedan otvara prozor za anonimnost preko kojeg je moguće anonimno surfati internetom, dok drugi način restartira desktop i pretvara ga u potpuno siguran alat kada korisnik želi potpunu online zaštitu.

SilentKeys je na Kickstarteru već prikupio ciljani iznos, a do kraja kampanje je ostalo još samo 5 dana. Tipkovnica je dostupna u Travel Black i Cosy White varijanti, po različitim cijenama (ovisno o paketa na Kickstarteru), a trenutno najjeftiniji dostupan paket iznosi 149 eura. Očekuje se da će isporuka naručenih tipkovnica biti obavljena tijekom studenog ove godine.

Izvor: VR-zone/Kickstarter

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti