Skoro pa zaboravljeni MySpace danas objavio službenu iPhone aplikaciju

Prije nego je Facebook poharano svijet društvenih mreža, MySpace je bio megahit no jačanjem Facebooka, ovaj servis zapao je u duboke probleme te je sa vrijednosti od 500 milijuna dolara u svega nekoliko godina spao na 35 milijuna dolara.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 12.06.2013. / 19:11

Skoro pa zaboravljeni MySpace danas objavio službenu iPhone aplikaciju

Prije nego je Facebook poharao svijet društvenih mreža, MySpace je bio megahit no jačanjem Facebooka ovaj servis zapao je u duboke probleme te je sa vrijednosti od 500 milijuna dolara u svega nekoliko godina spao na 35 milijuna dolara.

Upravo toliko je Justin Timberlake isplatio medijskom mogulu Rupertu Murdochu kojem ovo očito i nije bio najbolji poslovni pothvat.

No MySpace se unatoč svojim padovima drži, doduše na koncu ali još je uvijek tu. Pet mjeseci nakon što su objavili novi dizajn MySpace je zakoračio i na mobilno tržište svojom iPhone aplikacijom i mobilnim webom.

Stil sa weba prenesen je i u mobilnu aplikaciju uz gotovo sve mogućnosti, dakle kao i kod svakog modernog medija, naglasak je na velike slike. Uz to MySpace dolazi s besplatnim radio servisom i pristupom 53 milijuna pjesama, a koji je moguće slušati s bilo kojeg mjesta u aplikaciji, jednostavnim swipeom na glazbeni izbornik.

Osim navedenih "noviteta" MySpace korisnicima nudi GIF kreator koji pomaže ljudima da automatski kreiraju kratke animirane slike. Iako ovo nije ništa novo, s obzirom da Vine obavlja daleko zanimljiviju funkciju, dobro je vidjeti i MySpace s pokojim novitetom.

Za sada iz MySpacea nisu željeli komentirati broj korisnika koji su se prijavili na novi MySpace, no prema njihovim riječima zadovoljni su s napretkom.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti