LG sljedeće godine predstavlja sklopive telefone?

Jesu li fleksibilni i sklopivi telefoni sljedeća velika stvar na tržištu pametnih telefona?

Monika Nožić Monika Nožinić | 22.07.2016. / 16:36

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Konkurencija između kompanija LG i Samsung toliko je velika da su ogromne šanse da jedna kompanija ponudi sličan proizvod koji je najavila ova druga. Primjerice, i LG i Samsung proizvode telefone, televizore, display panele, VR uređaje, a u isto su vrijeme objavile i telefon sa zakrivljenim ekranom.

Sada se, prema izvještaju Bloomberga, pretpostavlja da će Samsungovi sklopivi displayi za pametne telefone na tržište stići tijekom 2017. godine, a izgleda da LG za svojim velikim konkurentom ne želi previše zaostajati ni na ovom području. Izvještaj ET Newsa sada otkriva da LG planira objaviti vlastitii sklopivi telefon koji će stići već iduće godine.

Prema navodima, LG je potpisao ugovor s kanadskom kompanijom IGNIS Innovation, koja će za njihove sklopive uređaje proizvoditi unutarnje sklopove. LG će se također spremiti i za proizvodnju, koja će početi tijekom prve polovice 2017. godine, dok se objava uređaja očekuje do kraja iduće godine.

Bit će zanimljivo vidjeti što će nam sve pripremiti LG i hoće li nam neki od prototipa pokazati već na Svjetskom mobilnom kongresu 2017. godine...

Izvor: Ubergizmo

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti