Službeno najavljen Star Wars Battlefront 2

Sada je i službeno potvrđeno da ćemo uskoro moći zaigrati nastavak Battlefronta sa Star Wars tematikom.

Monika Nožić Monika Nožinić | 31.03.2017. / 10:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

U 2015. godini Electronic Arts je pokrenuo Star Wars Battlefront, igru koja je dobila poprilično dobre kritike. Za igrače koji žele više ovakvih igara, EA je najavio da planira više nastavaka u franšizi, a sada je službeno najavljen Star Wars Battlefront 2.

Nažalost, detalji o igri trenutno su vrlo oskudni, ali izdavač poručuje da bi prvi trailer trebali vidjeti na Star Wars Celebration 2017 eventu sredinom idućeg mjeseca, točnije od 13. do 16. travnja, kada će developeri otkriti više informacija o igri.

Također će biti održan i panel pod nazivom The Galaxywide Premiere of Star Wars Battlefront II koji će se održati 15. travnja i na kojem će biti predstavljeni članovi razvojnog tima igre. Što se tiče datuma objave same igre, on je u ovom trenutku misterija, iako neke glasine govore da će biti objavljena krajem godine, i to za PC, Playstation 4 i Xbox konzole.

Ono što je vrlo zanimljivo je da igru trenutno razvijaju tri studija: DICE, Criterion i Motive Studios. Priča u igri bit će fokusirana na originalnu trilogiju, ali možemo očekivati i da prođe kroz više epoha u Star Wars svijetu. Kako god, mi se nadamo se da će u nastavku biti unaprijeđen gameplay kojeg su mnogi kritizirali da je sterilan te da će, nakon uspješnog prvog naslova orijentiranog na multiplayer i co-op, drugi dio biti posvećen kvalitetnoj kampanji za samo jednog igrača.

Izvor: Ubergizmo

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti