Službeno predstavljen Star Wars Battlefront 2, stiže u studenom ove godine

Star Wars Battlefront 2 je veliki projekt na kojemu rade čak tri studija: DICE, Motive i Criterion.

Monika Nožić Monika Nožinić | 17.04.2017. / 11:40

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Electronic Arts predstavio je službeni Star Wars Battlefront 2 najavni trailer u kojemu su prikazani elementi priče, kao i multiplayer nadolazeće igre.

Star Wars Battlefront 2 pokrivat će nekoliko razdoblja u i heroja u poznatom svemiru, a glavnu kampanju igre vidjet ćemo očima Iden Versio - narednice specijalnih snaga Imperija, tzv. Inferno Squada. Radnja se događa u proširenom svemiru igre, a sama priča odvija se kroz razdoblje od 30 godina između kraja Episode VI: Return of the Jedi i Episode VII: The Force Awaken, u kojem nas čeka vrlo napeta priča o izdaji, osveti i iskupljenju.

Star Wars Battlefront 2 je veliki projekt na kojemu rade čak tri studija: DICE, Motive i Criterion. DICE je obećao da će evoluirati multiplayer igre na novu razinu pa će tako Star Wars Battlefront 2 podržavati modove za do 40 igrača koje će pokrivati borbe iz originalne trilogije kao u prošlom Battlefrontu, ali i one iz prequela i nove ere filmova od The Force Awakensa, a također će imati i ogroman broj mapa i misija te svemirske bitke. Igra ovaj put neće imati season pass kako se igrači ne bi razdvajali.

Star Wars Battlefront 2 bit će objavljen 17. studenog za PlayStation 4, Xbox One i PC platforme, a pretplatnici EA/Origin Accessa igru će moći zaigrati tjedan dana ranije, točnije 09. studenog..

Pogledajte najavni trailer:

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti