Socialnumbers dobiva nove funkcionalnosti, uskoro stiže i redizajn

Alat za praćenje statsitika na Facebooku danas će dobiti dvije nove mogućnosti koje će vam još više olakšati praćenje vaših stranica.

Zimo Zimo Zimo | 24.11.2011. / 09:28

Socialnumbers dobiva nove funkcionalnosti, uskoro stiže i redizajn

Alat za praćenje statsitika na Facebooku danas će dobiti dvije nove mogućnosti koje će vam još više olakšati praćenje vaših stranica.

Točno u podne iSTUDIO lansirat će dvije nove značajke odnosno Claim your pages i Newsroom. O čemu se točno radi?

Pomoću 'Claim your pages' značajke korisnici će moći dodavati stranice svojoj agenciji čije će podatke od sada moći uređivati. Cilj ovih mogućnosti je da stranica agencije bude kao određeni portfelj svega što agencija radi po pitanju communty managementa, aplikacija, itd.

'Cilj je da svaka agencija, freelancer ili vlasnik stranice claima svoje stranice i da se pripišu njegovoj agenciji. Umjesto standardnog dodavanja pomoću tražilice sada je jednostavno moguće odjednom dodati i prisvojiti sve stranice kojima je korisnik admin na Facebooku.

Druga korist je da je sad moguće uređivati podatke o agenciji, te se tako preko SN-a može vidjeti što se radi, tko radi i kakve rezultate ima.

Računamo da će ovo uvelike olakšati korisnicima dodavanje i prisvajanje stranica što se do sada moralo raditi preko maila. Osim toga, sada svaki vlasnik dobiva svoj profil na SN-u što je prvi korak prema naprednijim featureima koji će biti vezani uz korisničke accounte.' istaknuo je za ZIMO Filip Topol.

Osim Claim your pages, Socialnumbers je otvorio još jedan kanal komunikacije sa korisnicima, a to je Newsroom, odnosno centralno mjesto gdje će se svi moći informirati o najnovijim vijestima oko SN-a. Ovdje će se nalaziti odgovori na često postavljana pitanja korisnika kao i informacije o novim značajkama.

Claim your pages možete isprobati tako da posjetite ovaj link i vratite se na početnu stranicu. Claim gumb vidjet ćete ispod stgranica koje nisu 'claimane' i 'Login' gumb koji će se nalaziti u gornjem desnom uglu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti