Sony predstavio TV tanji od mobilnih uređaja

Tijekom tiskovne konferencije uoči Consumer Electronics Show 2015 u Las Vegasu Sony je predstavio novi 4K TV serije X900 C.

Dino Musliu Dino Musliu | 07.01.2015. / 08:07

Sony predstavio TV tanji od mobilnih uređaja

Tijekom konferencije uoči Consumer Electronics Show 2015 u Las Vegasu Sony je predstavio novi 4K TV serije X900 C.

Sa širinom manjom od pola centimetra, X900 C je najtanji LCD televizor ikad napravljen, te kako Sony navodi tanji je i od Xperia mobilnih uređaja.

Sony je također naveo da će X900 C serija biti pokrenuta preko Andoid TV operativnog sustava te da će također i sadržavati PlayStation Now uslugu za streamanje video igra.

Ne samo da možete pristupiti Google Play Storeu, već možete i koristiti glasovne naredbe. Predstavnik Sony-a Mike Fasulo pokazao je kako se to radi dok koristite Sony One-Flick touchpad daljinski upravljač. On je govorio u daljinski upravljač, rekavši samo ime "Gary Busey", a unutar sekunde dobili smo mogućnost pregledavati glumčeve filmove preko Google Play, video isječke preko YouTubea, i još mnogo toga.

Sonyev novi 4K procesor X1 pokreće cijelu stvar, omogućujući poboljšanje boja, bolju jasnoću te kontrast.
Nova linija X900C prodavat će se u tri veličine, a to su 55, 65 i 75 incha. Izlazak na tržište očekuje se ove godine. Još uvijek nema riječi o cijeni, ali očekuje se da će za Sonyjev novi TV trebat izdvojit poprilično veliku cifru. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti