Sony sljedeći mjesec predstavlja mobilne igre

Trenutno nema informacija o kojim je igrama riječ, ali vjerujemo da Sony ni ovaj put neće iznevjeriti.

Monika Nožić Monika Nožinić | 21.11.2016. / 14:33

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Sony je početkom godine potvrdio da je kreirao novi studio pod nazivom Forward Works koji će posebno biti zadužen za neke od najpopularnijih PlayStation igara i IP-ova za mobilne platforme kao što su Android i iOS.

Sony tek treba potvrditi kada će biti pokrenuta linija mobilnih igara, ali ako je vjerovati najnovijim izvještajima onda ćemo Sonyjeve mobilne igre vidjeti već sljedeći mjesec. Takashi Mochizuki, novinar Wall Street Journala, u objavi na Twitteru je objavio da će Sony najaviti softverske naslove i partnerske kompanije za mobilne igre 7. prosinca. On je ipak naglasio da će objava u početku biti ograničena samo na japansko tržište.

Sony tek treba službeno potvrditi ovaj događaj, ali kako je datum blizu, tako nešto vjerojatno možemo očekivati idućih dana. Vrlo je vjerojatno da će Sony tog dana samo potvrditi neke detalje o igarama, dok ćemo stvarnu objavu igara vidjeti nešto kasnije. Trenutno nema informacija koje bi to igre mogle biti, ali vjerujemo da Sony ni ovaj put neće iznevjeriti.

Izvor: Ubergizmo

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti