Sony Xperia Z4 Compact dolazi 13. svibnja?

Nova izvedenica Sony Xperia Z (Xperia Z4) modela nedavno se pojavila na tržištu. Prvi u nizu predstavljanja bio je Sony Xperia Z4 Tablet.

Zimo Zimo Nino Krstačić | 08.05.2015. / 07:37

Sony Xperia Z4 Compact dolazi 13. svibnja?

Nova izvedenica Sony Xperia Z (Xperia Z4) modela nedavno se pojavila na tržištu. Prvi u nizu predstavljanja bio je Sony Xperia  Z4 Tablet. Iako se još uvijek dobro sjećamo kako je prošlo godišnji, odnosno Sony Xperia Z3 Tablet posjedovao „Compact“ pridjev u nazivu, što je rezultiralo omanjim dimenzijama i oslabljenim značajkama.

Sony Xperia Z4 Tablet dolazi u „punoj veličini“. Prije manje od mjesec dana Sony je nastavio s praksom predstavljanje novih Xperia Z4 modela. Nastavak je slijedio s flagship pametni telefon, Sony Xperia Z4. Nasljednik prošlogodišnjeg uvelike hvaljenog modela Sony Xperia Z3. Ako je vjerovati Ruskim izvorima na koje se nadovezuje PhoneArena, 13. svibanj biti će datum kada će na tržište dospjeti omanji brat  Sony Xperia Z4 modela. Kazuje se kako će Sony Xperia Z4 Compact posjedovati  5“ zaslon pri (1920x1080px) Full HD rezoluciji.

Slobodni smo reći kako su za sada ovo sve specifikacije i značajke koje su dostupne u javnosti, ali povučeni prijašnjim saznanjima predstavljanja Sony Xperia Z Compact modela, odnosno Sony Xperia Z3 Compact modela, znamo kako neke poveće razlike u značajkama neće biti. Sony je naveo kako će početak prodaje biti u matičnoj Zemlji, Japanu, dok bi kasnije Sony Xperia Z4 Compact dospjela i na većinu ostalih tržišta. Strpimo se još nekoliko dana, kada ćemo imati prilike vidjeti što je uistinu Sony „upakirao“ u Xperia Z4 Compact pametni telefon.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti