Svijetom je protutnjila vijest o smrti velikog čovjeka, inovatora i suosnivača Applea Stevea Jobsa. U čast njemu ljudi diljem svijeta odavali su počast na razne načine.

Neki su ga poznavali, neki nisu, nekima je bio idol, a neki su ga mrzili, no jedno je sigurno i čitat ćemo još to godinama, Steve Jobs promijenio je svijet.

Utjecajni časopisi poput Timesa, zaustavili su svoju regularnu proizvodnju kako bi objavili posebno izdanje posvećeno ovom velikom čovjeku. Službena biografija koju potpisuje Walter Isaacson pomaknuta je sa kraja godine na 24. listopada, a čija je pretprodaja narasla za 14.000 posto.

Sada Sony želi kupiti prava na Isaaconovu knjigu kako bi napravili film o Steve Jobsu, piše Huff Post. Naime, film 'Pirate of Silicon Valley' u neku ruku opisuje život i posao Steve Jobsa, čiji lik glumi Noah Wyle, te njegovog vječnog suparnika također čovjeka koji je promijenio svijet Bill Gatesa.

Za sada nije poznato više informacija kada bi film mogao stići i hoće li uopće Isaacson prodati prava na izradu filma, no bilo bi lijepo vidjeti riječi pretočene u sliku vezano uz život Steve Jobsa.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju