Glazbeni servis star svega tri godine postao je omiljeno mjesto svih glazbenika od onih poput Mobya pa do onih iz svoje sobe.

SoundCloud omogućuje uploadanje audio zapisa i dijeljenje istog sa svima bilo preko društvenih mreža ili putem samog SoundClouda gdje ujedno možete pratiti i vaše omiljene glazbenike.

Nakon što su prethodno objavili aplikacije za iPhone i Android, te za Mac, danas je stigla i aplikacija za iPad koju su korisnici dugo čekali, sudeći prema pisanju na blogu ovog servisa.

Aplikacija ima intuitivno korisničko sučelje u bojama SoundClouda, dakle crno-narančasto, te je vrlo pregledno i jednostavno za korištenje. 'Leteći' zasloni omogućit će vam laganu navigaciju kroz izbornike, te kako bi otkrivali novu glazbu. Velika pažnja posvećena je audio zapisu koji ispunjuje gornji dio ekrana, dok ispod možete pisati komentare, lajkati glazbu i dijeliti ju na društveni mrežama.

Aplikacija se već nalazi na App Storeu i besplatna je za preuzimanje, stoga ukoliko se bavite glazbom i imate iPad, evo rješenja za vas.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju