Servis za kreiranje i održavanje stranica, bloga ili portfelja Squarespace poklanja nam povodom božićnih blagdana besplatnu aplikaciju za iPad.

Potpuno prilagođena. Potpuno besplatna. Upravljajte vašim Squarespace stranicama sa prostranom, novom Squarespace iPad aplikacijom -- riječi su koje odlično opisuju ovu novu aplikaciju na Squarespacovom blogu.

Sa ovom aplikacijom možete postati i editirati postove vašeg bloga, snimati skice, pregledavati ažuriranja, upravaljati komentarima i pregledavati statistike stranica. Za one malo naprednije aplikacija omogućuje upravljanje sa više accounta, omogućujući tako brzi prelazak sa jednog na drugog.

Prije godinu dana Squarespace je objavio i aplikaciju za iPhone ostavljajući tako korisnike da se bore sa malim zaslonima, no sada sa novom iPad aplikacijom, Squarespace je postao opuštajući za rad sa velikom preglednom površinom gdje možete vidjeti tagove, kategorije, brojčanik komentara i postove autora sa vremenom i datumom.

Ako posjedujete iPad i imate blog ili stranicu na Squarespace, svakako preuzimte aplikaciju i isprobajte ovaj čaroban uradak ekipe iz Squarespace.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju