Star Wars Battlefront beta stiže početkom 10. mjeseca

Nova vijest stiže nam iz Electronic Arts-a. Star Wars Battlefront imat će svoje beta testiranje. Testiranje je zakazano za početak 10. mjeseca i to u verzijama za PC, PS4 i Xbox One.

Dino Musliu Dino Musliu | 04.09.2015. / 09:00

Star Wars Battlefront beta stiže početkom 10. mjeseca

Nova vijest stiže nam iz Electronic Arts-a. Star Wars Battlefront imat će svoje beta testiranje. Testiranje je zakazano za početak 10. mjeseca i to u verzijama za PC, PS4 i Xbox One. 

Star Wars Battlefront sadržavat će šarolike modove, a u beta verziji moći će se probati Walker Assault mod gdje će se boriti do 40 ljudi. Na raspolaganju će biti i Survival Mission mod s misijom na Tatooineu gdje ćemo u društvu još jednog prijatelja. Beta će uključivati i novi Drop Zone mod, a više o njemu saznat ćemo idućih tjedana. 

DICE je potvrdio kako igra neće imati opciju pretraživanja servera, nego će se koristiti novi sustav za stvaranje mečeva baziran na skillovima. Na ovu odluku reakcija gamera veoma je negativna, a mnogi smatraju da je to jako loša odluka specifično u vezi PC verzije igre.

Više detalja kako bi to trebalo funkcionirati nije otkriveno, no izostanak popisa servera vrlo vjerojatno znači da neće biti niti privatnih servera. Pomalo čudna odluka kada se uzme u obzir kakvi će sve modovi za igranje biti dostupni po izlasku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti