Steve Jobs prisustvovao sastanaku sa Obamom [PHOTO]

Šef Applea Steve Jobs, prisustvovao je sastanku sa Barack Obamom, na kojem su sudjelovali lideri svih važnijih tech kompanija.

Zimo Zimo Zimo | 18.02.2011. / 10:43

Steve Jobs prisustvovao sastanaku sa Obamom [PHOTO]

Šef Applea Steve Jobs, prisustvovao je sastanku sa Barack Obamom, na kojem su sudjelovali lideri svih važnijih tech kompanija.

Kako piše Reuters, Obama se našao sa Mark Zuckerbergom (Facebook), Eric Schmidtom (Google), Larry Ellisonom (Oracle), te ostalim članovima elite Silicijske doline kako bi razgovarali sa Obamom.

Tema sastanka bila je investiranje u inovativnost i promoviranje porasta zaposlenja privatnog sektora, istaknuo je tajnik Bijele kuće Jay Carney nakon sastanka.

'Predsjednik je konkretno razgovarao o svojim prijedlozima za ulaganja u istraživanje i razvoj, te o proširenju poticaja za tvrtke kako bi rasle i zapošljavale nove radnike.'

Skupina lidera također je raspravaljala o ulaganjanjima u edukaciju, istakanuo je Carney.

'The National Enquirer' u četvrtak je objavio slike koje prikazuju Jobsa kako ulazi u Stanford Cancer centar, na kojima izgleda prilično loše. Glasnogovornik te klinike nije želio komentirati, kao niti sam Apple.

Jobs nije viđen kraj Bijele kuće, pošto novinarima nije bio dozvoljen pristup, no Bijela kuća službeno je potvrdila kako su svi navedeni sudionici prisustvovali sastanku sa Obamom.

Također, Business Insider piše kako su na blogu 'Walk Like Steve Jobs' analyzirali slike National Enquirera, te kako se ustanovila da je čovjek došao u kliniku sa Hondom Civic, a poznato je kako Jobs ne vozi Hondu već Mercedes.

Ostali sudionici koji su prisustvovali su: Carol Bartz (Yahoo!), John Chambers(Cisco Systems), Dick Costolo (Twitter), Reed Hastings(NetFlix), Art Levinson (Genentech) i Steve Westly (The Westly Group).

Da je Jobsu ostalo 6 tjedana života, kako su naveli neki mediji, mislite li da bi vrijeme provodio sa Obamom umjesto obitelji?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti