Unatoč mnogim glasinima i zabrinutosti oko Steve Jobsovog zdravlja, te njegove privremene odsutnosti sa mjesta CEO-a, očevici tvrde kako Jobs izgleda odlično.

Matthew Cross, konzultant velikih banaka i autor bloga Divine Code, uočio je Steve Jobsa kako izalazi iz sjedište Applea u Cupertinu. Cross je odlučio posjetiti Appleov kampus prije svog leta iz San Francisca gdje je radio na poslovima vezano uz Bank Of America, piše San Fransico Chronicle.

Kako je ulazio kroz prednja vrata 1 Infinite Loopa, Cross je vidio Jobsa svega nekoliko metera od sebe kako priča na iPhone i odlazi iz zgrade, te rekao kako izgleda zdravo i nasmiješeno. 'Glas mu je bio snažan, zvučao je kao da je na pozornici', istaknuo je Cross inače Jobsov fan.

Vijest da se Jobs pojavio u sjedištu Applea nije novost pošto on i dalje obavlja dužnosti CEO-a, a njegova odsutnost samo je odmor od svakodnevnih aktivnosti i stresa na poslu. Iako su mnogi posumnjali na najgore, ova vijest unesla je novi optimizam glede Jobsovog zdrastvenog stanja.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju