Steve Wozniak: iPhone 8 je isti kao iPhone 7 i iPhone 6

Zanimljiv osvrt na skori početak prodaje uređaja iPhone X dao je jedan od legendarnih “appleovaca”.

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 25.10.2017. / 07:54

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Steve Wozniak zasigurno je jedan od onih koje s pravom možemo nazvati živućom legendom. Čovjek koji je zajedno s pokojnim Steveom Jobsom osnovao Apple, koji je s danas jednom od najvrjednijih svjetskih kompanija prošao trnovit put, i dalje je tip čija riječ ima težinu. Pogotovo kada su u pitanju Appleovi proizvodi, zbog kojih se znao žestoko “zakačiti” s Jobsom, ali koje je isto tako znao otvoreno kritizirati ako nisu bili, barem po njegovu mišljenju, dovoljno dobri za ono što bi Apple trebao predstavljati.

Kako je do početka prodaje novog  pametnog telefona iPhone X ostalo tek nešto više od tjedan dana, tako je i Steve Wozniak dao svoj odgovor na to hoće li odmah prvih dana kupiti novi flagship uređaj kompanije iz Cupertina.

Ovo će biti prva godina u kojoj neću odmah na početku kupiti novi iPhone, odgovorio je Steve Wozniak na pitanje novinara, uz mali dodatak. No, moja će žena odmah prvih dana kupiti iPhone X, tako da ću ipak imati prilike iz prve ruke uvjeriti se u to o kakvom se zapravo uređaju radi.

Zanimljivo je Wozniakovo razmišljanje i o posljednjim godinama u životu iPhone uređaja.

Jako sam zadovoljan sa svojim uređajem iPhone 8, koji trenutačno koristim. Ali, iskreno, iPhone 8 je isti kao iPhone 7, a iPhone 7 isti je kao iPhone 6, barem za mene, iskreno je rekao Wozniak. Također, suosnivač Applea više je nego skeptičan kada je u pitanju Face ID tehnologija koja stiže s uređajem iPhone X. Dodao je i kako je u posljednje vrijeme sve manje zainteresiran za pametne telefone i njihovu tehnologiju, jer ga sve više zanimaju električni automobili, prenosi CNBC.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti