Stigao Instagram 2.0 s četiri nova filtera

Instagram se očito zavukao pod svačiju kožu, ajde barem onima koji imaju iPhone, a sada bi mogao ući još dublje.

Zimo Zimo Zimo | 20.09.2011. / 19:02

Stigao Instagram 2.0 s četiri nova filtera

Instagram se očito zavukao pod svačiju kožu, barem onima koji imaju iPhone, a sada bi mogao ući još dublje.

Instagram, aplikacija za dijeljenje fotografija koja je za sada dostupna samo za iPhone uređaje, danas je objavila novu verziju aplikacije 2.0.

Ukratko, što je novo?

- rotacija fotografije unutar aplikacije

- 4 nova filtera

- uključivanje/isključivanje okvira

- filtrirane fotografije spremljene su u vašu 'photo library' u velikoj rezoluciji

Iako se na prvi pogled pri pokretanju aplikacije čini da nema novosti, 'updejtani' Instagram krije mnogo njih. Čim krenete istraživati novi Instagram, primijetit ćete kako se prilikom klika na ikonu za slikanje pojavljuje potpuno novi izbornik.

U gornjem redu imate četiri nove ikone odnosno možete birati želite li koristiti flash ili ne, hoćete li koristiti prednji ili stražnju kameru vašeg iPhonea 4 ili pak postavljanje okvira. Osim toga nova značajka je i pomak nagiba u realnom vremenu, odnosno možete to učiniti nakon što je slika poslikana.

Instagram je reprogramirao filtere pa tako umjesto čekanja od nekoliko sekundi, vaša se fotografija filtrira u sekundi, odnosno Systrom kaže čak do 200 puta brže nego prije, a moguće je i filtrirati slike uživo.

Novost je i da fotografiju možete rotirati za 90 stupnjeva, piše TechCrunch. Spomenimo još da unatoč pričanju kako će objaviti verziju Instagrama za Android, od toga još uvijek ništa, dok sve ove funkcije mogu zaboraviti i korisnici sa 3G ili 3G iPhoneom.

Trk po update!


POGLEDAJTE: Instagramming ili što sve možete raditi s Instagramom


Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti