Stigla je futuristička trkaća igra Formula Fusion

Je li WipeOut dobio spiritualnog nasljednika?

Monika Nožić Monika Nožinić | 02.06.2017. / 16:39

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Formula Fusion, igra koju je razvio neovisni razvojni tim R8 Games, tvorac legendarne vožnje Wipeout, prvi je put prikazana 2015. godine. Sada je, nakon pune dvije godine, ovaj naslov napokon ugledao svjetlost dana.

Formula Fusion je antigravitacijska borbena trkaća igra smještena u budućnost, točnije u 2075. godinu. Igrači imaju singleplayer kampanju u kojoj otključavaju razne dodatke i nove staze, a postoji i 6 modova: Quick Race, Clean, Time Trial, Speed Lap, Elimination i Endurance. Osim singleplayera, igra pruža i online multiplayer u kojem se deset igrača bori za što bolji rezultat i mjesto.

U igri se nalazi osam staza s izmjenjivim ciklusom dana i noći, s pet potpuno prilagodljivih vozila i velikim brojem oružja i prilagodljivim sustavom upravljanja. Svako se vozilo razlikuje po određenim karakteristikama i igračima pruža različite stilove i strategije vožnje.

Igru možete kupiti na Steamu po cijeni od 19,99 dolara, a ako je suditi prema traileru, igra izgleda poprilično zanimljivo.

Pogledajte najavni trailer:

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti