Stigli Google+ Pages i Google Direkt

Tko čeka taj dočeka. Google je nakon dugo iščekivanja objavio Pages, odnosno profile za poduzeća i brandova koji se od sada mogu priključiti ovoj društvenoj mreži.

Zimo Zimo Zimo | 07.11.2011. / 20:17

Stigli Google+ Pages i Google Direkt

Tko čeka taj dočeka. Google je nakon dugo iščekivanja objavio Pages, odnosno profile za poduzeća i brandove koji se od sada mogu priključiti ovoj društvenoj mreži.

Vijest je objavio Vic Gundotra na službenom Google blogu koji kaže kako žele omogućiti ljudima da stvore vezu sa stvarima koje vole, od lokalnih biznisa do globalnih brandova.

'Google+ Pages unaša život u sve što možemo pronaći u realnom životu' istaknuo je Vic na blogu koji kaže kako će korisnici moći razgovarati uživo sa vlasnicima trgovina ili pričati o najdražoj modnoj liniji kao i pratiti band na turnejama.

Google+ za brandove i poduzeća slični su običnim profilima pa tako već možete pogledati recimo profil Angry Birdsa, Toyote ili Pepsija.

Kako kažu iz Googlea ovo je samo inicijalna verzija Google+ Pagesa a uskoro se planira uvesti mnogo noviteta i unaprjeđenja, no više o tome saznat ćemo uskoro.


Google Direkt


Osim novih stranica za brandove i poduzeća, koje za sada još uvijek nije moguće kreirati, Google je objavio i Direkt, unaprijeđeni način pretraživanja koji se odnosi na Google+ profile za poduzeća. Naime, ukoliko kod pretraživanja na Googleu stavite znak '+' te počnete pisati imena branda ili poduzeća, pojavit će vam se predlošci Google+ Pagesa, te ukoliko želite možete pratiti odmah sa nekoliko klikova brand, naravno ukoliko vam se prikazao taj koji ste tražili.

Ispod se nalazi i nekoliko fotografija koje je uspio uhvatiti Ante Primorac (@anteprimorac)

[gallery link='file' order='DESC' columns='4' orderby='title']

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti