Već smo pisali kako se sutra (7.3.) sprema velika Facebookova konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljen redizajniran news feed, no kako to obično biva, u javnost su već isplivali neki detalji.

Prema informacijama kojih se dočepao TechCrunch, dvije najveće izmjene news feeda biti će uvođenje posebnih „filtera“ za slike i glazbu. Slike će se tako osim iz galerija prijatelja, po prvi puta povlačiti i sa Instagrama, dok će feed za glazbu osim klasičnih YouTube poveznica, sadržavati informacije o nadolazećim koncertima ili o drugim music-related stvarima koje će se povlačiti s fan stranica glazbenika koje pratimo.

Što se tiče navigacije, ona će ovaj puta biti znatno jednostavnija i intuitivnija – izmjene feedova vršit će se klikom jedinstvene ikone na vrhu news feeda. Drugi detalji trenutno nisu poznati, no zanimljivo je kako će se dimenzije fotografija i reklama povećati (uz mogućnost full screen opcije).

Nakon predstavljenog graph searcha i novog redizajna timelinea, ovo će biti velika izmjena trećeg Facebookovog stupa. S nestrpljenjem iščekujemo sutrašnji dan.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju