Stiže Destiny 2. Beta-inačica dostupna od 23. srpnja

Otvoreno beta-testiranje za konzole bit će omogućeno od 21. do 23. srpnja.

Monika Nožić Monika Nožinić | 20.07.2017. / 19:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Destiny, jedna od omiljenih igara i pucačina za iskusne gamere, vraća se s novim nastavkom. Beta verzija već je tu i bit će dostupna od 21. do 23. srpnja za konzole, dok će vlasnici PC-a za betu morati pričekati kraj kolovoza.

U beti su dostupne dvije misije: Story Mission i Strike, PvP koja nudi dva modela igranja kao i Farma, te potpuno nova varijanta koja mijenja dosadašnji The Tower i bit će dostupan samo 23. srpnja.

Beta nudi dvije opcije na dvjema mapama – kompetitivni mod Countdown koji se igra na mapi Midtown i Control koji se igra na mapi Endless Vale, oba preko novog 4v4 standarda. I dok će vjerni fanovi Destinyja prepoznati Control, Countdown je nešto novije. Mali timovi, replay okršaja i sve u stilu "pronađi i uništi" jasno pokazuju da je u pitanju brza, ali i poprilično zahtjevna igra koja se brzo završava, a očekuje se da će u originalnoj verziji sve trajati duže.

Kontrole su i dalje odlične, ograničenja minimalna, zvuk je poboljšan, a posebno je bilo zanimljivo zaviriti u samu priču od koje se puno očekuje. Destiny 2 je online multiplayer pucačina iz prvog lica koja utjelovljuje i MMO elemente, baš kao i prvi dio igre.

Konačna verzija igre na konzole stiže 6. rujna, a na PC 24. listopada. Igri se već predviđa svjetla budućnost odnosno odlična prodaja, a pretpostavlja se da će u prva tri mjeseca biti prodano pet milijuna primjeraka.

Pogledajte trailer:

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti