Postanite fan na Facebooku ako već niste!

Jedni će reći kako Google konstantno poboljšava i unaprijeđuje svoje usluge, drugi su skloniji tezi kako kompanija luta u traženju proizvoda koji će oduševiti tržište, no tek će vrijeme pokazati kako će se sve razviti...

Nova usluga koju Google testira razvija se pod imenom Google Stars, video u kojem se otkriva dio detalja vezan uz ovaj novitet objavio je Florian Kiersch. U videu su prezentirane mogućnosti koje su trenutačno dostupne testerima, ali već sada se zna da će Google Stars temeljno pružati korisnicima mogućnost spremanja, organiziranja i dijeljenja web sadržaja. Struktura Google Starsa će počivati na mapama i favoritima, nešto slično kao Google Drive.

Otkriveno je i kako će nova usluga biti integralno dostupna u Google Chrome web pregledniku, istovjetno onome kako su dostupne ostale aplikacije kojima se pristupa „jednim klikom“. Za sada se predviđa kako će biti dostupna i aplikacija za Android mobilni operativni sustav, dok je trenutačno nejasno hoće li se odmah u startu u produkciji biti puštena i verzija za iOS. Nije precizirano kada će Google Stars biti javno dostupan, ali dok čekate glavne značajke možete pogledati u videu. 

Izvor: TNW

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju