Stiže konačna inačica Firefoxa 4

Ako sve bude po planu i bez nekih većih iznenađenja unutar Firefox tabora, a programeri ne uoče neke posebno problematične bugove, konačna verzija Firefox

Zimo Zimo Duje Vrandečić | 16.03.2011. / 16:07

Stiže konačna inačica Firefoxa 4

Ako će sve ići po planu i bez nekih većih iznenađenja unutar Firefox tabora, a programeri ne uoče neke posebno problematične bugove, konačna verzija Firefox internet preglednika verzije 4 bi svjetlo dana mogla ugledati 22. ožujka.

Nakon što je Microsoft objavio kompletno izdanje svojeg popularnog preglednika Internet Explorer 9, naišli smo na vijest je koja je objavljena na službenom Firefox forumu.

Prije tjedan dana je pokrenuta lavina raznih komentara izbacivanjem “Release Candidate”, a od tada nisu primjećeni značajni bugovi.

Kako doznajemo, velikih razlika u konačnoj verziji preglednika od sadašnje RC1 verzije nema. Ukoliko se pronađu bugovi s kojima ne bi smjeli izlaziti s konačnom verzijom, datum će biti prebačen, a korisnici bi u tom slučaju dobili RC2 verziju.

Sve nove značajke i poboljšanja koja vas očekuju u finalnoj verziji preglednika možete pročitati ovdje. Jeste li probali novi Firefox RC? Što mislite o njemu?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti