Stiže novi Ghostbusters film

Uskoro na velikim ekranima možemo očekivati novi nastavak Ghostbustersa koji će se navodno početi snimati sljedeće godine i prema nekim informacijama pristup filmu će biti sasvim drugačiji

Ivan Vovk Ivan Vovk | 04.08.2014. / 10:16

Stiže novi Ghostbusters film

Uskoro na velikim ekranima možemo očekivati novi nastavak Ghostbustersa koji će se navodno početi snimati sljedeće godine i prema nekim informacijama pristup filmu će biti sasvim drugačiji nego kao kod prva dva filma sa mudrom ali opičenom ekipom. Hollywood Reporter navodi da je Sony kod odabira redatelja za novi Ghostbusters film u uži izbor postavio Paul Feig. Iako u prošlosti Paul Feig nije ništa ozbiljno režisirao i dalje je njihov prvi izbor.

Glasine o novom trećem nastavku Ghostbustersa kruže dulje vrijeme i ove godine nakon smrti Harold Ramis činilo se da od toga neće biti ništa. Ali projekt pod nazivom Ghostbusters je dobio novi uspon nakon što je u ožujku ove godine Ivan Reitman inače redatelj prva dva filma objavio da Ghostbusters 3 je na putu. Također iz Sony Pictures su potvrdili da su jako zainteresirani snimiti novi nastavak. Variety isto potvrđuje da je Sony u pregovorima s Paul Feig.

Iako još neznamo kako će sve na kraju završiti morate priznati da je ovo do sada najzanimljivija Ghostbusters glasina.

Izvor theverge

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti