Zanimljive spekulacije iznesi su digitaltrends.com u kojem stoji kako Apple nudi svoj cloud servis kako bi fotografije sa iOS-a pohranjivali na Appleove servere.

Color je u zadnjih nekoliko tjedana poprimio mnogo medijske pažnje što zbog, po svima, prevelike investicije za jedan startup, što zbog raznih kontroverzi.

Mnogo se spekulira kako Apple ozbiljno razmatra ulazak na tržište društvenih mreža, što je i pokazao svojim lansiranjem glazbene društvene mreže Ping, a sada kruže glasine kako će Apple na novoj inačici iPhonea imati i 'Media Stream'.

Aplikacija će navodno imati mogućnost dijeljenja fotografija na osnovu njegovog cloud servisa koje će uz to omogućiti i pregledavanje slika od pojedinih korisnika, bilo gdje i bilo kada.

Sudeći prema slici, Photo Stream bi omogućavao korisnicima da postave svoj album i pokažu ga svojim prijateljima koje odaberu, čime bi upload slika na Facebook postao prošlost -- na neki način i uz malu vjerojatnost.

Naravno, sve su to glasine i nema još uvijek konkretnijih informacija, no jasno je kako servisi za dijeljenje fotografija poput Instagrama i Hipstamatica postaju sve popularniji među korisnicima.

Naravno, Apple još uvijek mora ozbiljno krenuti na tržište društvenih mreža, a kako smo i prije naveli, ljudi se lako 'zakače' na servise za dijeljenje fotografija, te postanu vrlo lojalni, a u potpunosti se slažemo sa digitaltrends.com kako Apple jako dobro zna upravo taj posao -- zadržati lojalne korisnike.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju