Studenti PMF-a na WISeu imaju priliku upoznati buduće poslodavce koji traže baš njih

Kako ističu organizatori, bilo je nužno organizirati ovakvu manifestaciju zbog poboljšanja mobilnosti studenata i olakšanja interakcije studenata i tvrtki, koja je osim preko Dana karijera moguća i preko Karijernog centra PMF-a.

Martina Čizmić | 26.10.2022. / 08:30

Znanost i industrija (Foto: Thinkstock) (Foto: Thinkstock)

Prirodoslovno matematički fakultet u Zagrebu danas, 26. listopada 2022.godine, od 10 do 17 sati na Kemijskom odsjeku Prirodoslovno matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (Horvatovac 102a) organizira četvrti po redu WISe – WorkIn' Science, tj. Dan karijera PMF-a.

Kako ističu, svaki dosadašnji WISe bio je uspješan zahvaljujući sudjelovanju više desetka poslodavaca te više tisuća posjetitelja, a očekujemo istu atmosferu i ove godine.

Prijavljeni potencijalni poslodavci, njih čak tridesetak kao što su Infobip, Pliva, HEP, INA, PBZ, Ericsson i mnogi drugi imat će priliku predstaviti svoju djelatnost i poslove namijenjene stručnjacima PMF-ovih struka.

Dio programa ovogodišnjeg WISe-a bit će alumni susret svih sedam odsjeka PMF-a gdje studenti mogu komunicirati sa starijim kolegama svog fakulteta, sada već visokoobrazovanim stručnjacima, koji će podijeliti svoja iskustva.

Nagrađen Rektorovom nagradom za društveni rad 2018., WISe je i ove godine u organizaciji studenata, Karijernog centra i djelatnika PMF-a, a cilj mu je informirati i upoznati studente svih odsjeka PMF-a s tržištem rada te studentima svih godina približiti mogućnost zapošljavanja tijekom i nakon studija. Istovremeno, WISe tvrtkama, ustanovama i udrugama u čijim timovima rade stručnjaci prirodoslovno-matematičkih struka omogućuje predstavljanje našim studentima. Time WISe pruža poslodavcima priliku za izravan kontakt i komunikaciju s budućim kandidatima za posao, kao i za stvaranje novih i širenje postojećih modela suradnje sa studentima putem stručnih praksi, što posljedično povećava mogućnost odabira najboljih i najmotiviranijih kandidata.

Kako ističu organizatori, bilo je nužno organizirati ovakvu manifestaciju zbog poboljšanja mobilnosti studenata i olakšanja interakcije studenata i tvrtki, koja je osim preko Dana karijera moguća i preko Karijernog centra PMF-a.

VIše informacija moguće je pronaći na službenim stranicama. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti