No.1 s3, sasvim solidan pametan sat koji prima i SIM karticu

Puno je pametnih satova na tržištu, no malo onih koji podražavaju SIM karticu, poput No.1 s3.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 12.10.2015. / 08:45

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Dok se jedni kreću u smjeru sve boljih ekrana, aplikacija, raznih mogućnosti, drugi guraju hardver. No.1 je već poznato po jeftinim pametnim satovima, a ovo je prvi model koji podržava SIM karticu.

Karticu možete umetnuti u pozadinu sata, te time obavljati pozive, slati poruke, itd. Iako se sigurno pitate što će vam ipak to, zamislite da se vozite na biciklu, i zvoni vam telefon, koji je primjerice kod kuće. Na sat se možete brzinski javiti. Ipak je malo nespretno trčati ili voziti bicikl s 5-inčnim smartphoenom, zar ne?

Kako god bilo, No.1 s3 ima vrlo čvrsto staklo otporno na ogrebotine, kućište od nehrđajućeg čelika, kožni remen. Uređaj podržava Android i iOS operativni sustav, na koji se možete spojiti kako biste na sat dobivali obavijesti.

Baterija drži sasvim dovoljno, nekih dva dana zavisno o tome koliko ju koristite, a dobra stvar je da je S3 vodootporan, iako ga ne bi preporučili za korištenje na moru. Kapljica kod pranja ruku neće smetati, no voda je ipak voda.

Od aplikacija, S3 ima mogućnost praćenja koraka, temperature, otkucaja srca, spavanja, s odlična je fora da se pomoću trzajem ruke uključe ekran, tako da ne morate svaki puta klikati na gumb — naravno ovu mogućnost možete isključiti ukoliko vam smeta da se slučajni trzanjem pali ekran.

Cijena uređaja iznosi 60 dolara, što nije puno naspram toga da je sat sasvim solidan i koristan. Više o uređaju možete pogledati na službenim No.1 stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti