Odlični popusti povodom "Spring" festivala

'Spring' festival poznato je kinesko razdoblje kada sve vrvi ogromnim popustima do čak 90 posto za neke gadgete.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 08.02.2018. / 07:20

Foto: Geekbuying

Iako se svako malo mogu pronaći akcije na gadgete, pogotovo na kineskim webshopovima, ovo je još jedna u nizu onih koja će ovih dana nuditi izvrsne popuste za gadgetomane. Naime, bilo da tražite pametni telefon, tipkovnicu, kameru, laptop, dodatke za pametni telefon, TV Box, nešto gadgeta za po kući ili možda nešto za korištenje u prirodi, sve je to dostupno s nekoliko klikova mišem, i to po vrlo pristupačnim cijenama.

U dijelu Special Offers možete pronaći izdvojene gadgete s popularnim cijenama, što god tražili, od pametnih telefona, TV boxova, tableta, pametnih domova, nosivih gadgeta, RC igračaka, PC gadgeta ili uređaja za sigurnost.

Isto tako, na početnom djelu stranice nalazi se popis kategorija prema cijenama, pa tako možete pronaći uređaje u rangu od 1 do 10 dolara, onih sniženih za 7 posto, popusta od 15 i 112 dolara pa sve do 200 dolara popusta.

Sve u svemu, ovo je svakako nešto što biste trebali pogledati i možda odabrati nešto za sebe, jer upravo se na ovakvim akcijama kupuju stvari poput gadgeta. Ovo je također odlična prilika da kupite nešto za rođendanski poklon koji je za mjesec ili više dana.

Na službenom linku možete vidjeti cijelu ponudu, stoga se ne ustručavajte, već samo prosurfajte i vidite što vama odgovara. Sigurni smo da ćete pronaći nešto zanimljivo i korisno.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti