Super Mario Run uskoro stiže na Androide

Vlasnici mobilnih uređaja koji rade na Androidu u ožujku će moći skinuti igru Super Mario Run, a prije toga Nintendo će objaviti još jednu mobilnu igru

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 19.01.2017. / 09:43

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Super Mario napokon je krajem prošle godine stigao na pametne telefone, no na veliko razočaranje milijuna vlasnika pametnih telefona koji rade na Androidu, mobilna verzija jedne od vjerojatno najpopularnijih igara svih vremena lansirana je samo za Appleove mobilne uređaje. U prva četiri dana Super Mario Run skinut je čak 40 milijuna puta oborivši sve rekorde u downloadu i prodaji na App Storeu, no veliki broj korisnika razočarao se s činjenicom kako je za sve nivoe potrebno potrošiti deset dolara.

Prema informacijama s Twittera, Super Mario Run na Androide bi trebao stići tijekom ožujka, dakle tri mjeseca nakon što je ova igra postala dostupna na iOS uređajima. Gotovo je sigurno kako će Mario i na Androidima biti velikih hit te tijekom prvih dana možemo očekivati desetke milijuna downloada, no kao i u slučaju Appleovih uređaja, pitanje je koliko će ljudi zaista platiti deset dolara kako bi skinuli punu verzije, odnosno sve nivoe ove igre.

Osim Super Maria, ova kompanija priprema još jednu igru za mobilne uređaje te su najavili kako će početkom sljedećeg mjeseca na Appleov App Store i Googleovu online trgovinu aplikacija za Android Google Play stići nova mobilna igra – Fire Emblem: Heroes. Riječ je o taktičkoj role-playing igri u kojoj korisnici upravljaju kraljevstvom i bore se za prevlast nad protivnicima.
Inače, kako u ožujku počinje prodaja nove generacije Nintendove konzole Switch, u ovoj kompaniji imaju velika očekivanja od ovog kvartala te se nadaju da će na krilima nove konzole i mobilnih igara ostvariti odlične rezultate u prvom ovogodišnjem tromjesečju.

Izvor: Cnet
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti